BLOGSEPT21-CLOUS

September brengt het beste van twee werelden samen. Zo combineer je niet alleen je favoriete items van de zomer met de nieuwste stukken voor aankomende winter, maar gooi je ook het liefst de meest prachtige, ingetogen trends in de mix met gedurfde, onverschrokken post pandemische ontwerpen. Hoe dat eruit ziet? Je leest het hier!

De geschiedenis leert ons dat moeilijke tijden innovatief maken. Enter; dopamine dressing, waarvan de voordelen al een tijdje bekend zijn. Kort gezegd komt dit erop neer dat het dragen van bepaalde kleuren ons kunnen opbeuren, evenals onze stemming verbeteren. Volkomen logisch dus dat kleur deze nazomer de basis zal vormen voor de meest trends, waarbij positieve paletten gaan overheersen. Neem bijvoorbeeld een jurk of rok in knalkleur als uitgangspunt en draag er een blouse of shacket op voor een stijlvolle ‘in between’ look. Ook leuk: een shacket in zand of khaki kleur op een pastelkleurige top, bretonse streep of vrouwelijk model van kant of see through materiaal in dezelfde tonen in combinatie met jeans of leer. Een paar goeie hakken geven dit geheel een extra powerful finishing touch.

Van een heel spectrum aan ruiten tot romantische- en mystieke bloemen; deze september breng je leven in de brouwerij met prints. Draag ruiten in neutrale tonen samen met bloemen in meer opvallendere (herfst)tonen of geometrische vormen en maak combinaties van klassieke items met hippe pasvormen. Denk aan een ingetogen pantalon onder een blouse in neutrale kleur, maar wél met opvallende mouwen. Wie het koud krijgt, gooit er gewoon een eigentijds vest, poncho of shawl in print overheen. Of wat dacht je van een toffe sweater of trendy T-shirt op een (mini)rok of short samen met een oversized blazer en sneakers om deze te gekke look af te maken?

Zwart is van alle seizoenen en hoewel we het elke keer in een andere dominerende pasvorm zien terugkomen, blijft deze tint altijd in beeld. In september 2021 zien we eenvoudige, elegante zwarte stukken, zonder al teveel opsmuk, die zowel mooi staan bij je lievelingsitems van de zomer als je nieuwste aanwinsten voor de herfst. Van chique tops met opvallende mouwen tot jurken in babydoll silhouet of strakke modellen met ceintuur; black will always be back!