Fabienne Chapot (30)

Fabienne Chapot (30)

Het Amsterdamse modemerk Fabienne Chapot, staat bekend om de self-made handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Een ready-to-wear collectie die gedurfd en kleurrijk is. Fabienne Chapot bewondert dappere personen die uitdagingen aan gaan en lef tonen.

Fabienne Chapot gelooft dat iedere vrouw het verdient het beste uit zichzelf te kunnen halen. Je goed voelen en er goed uit zien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen. Vrouwen verleiden wat gedurfder te kleden, door opvallend kleurgebruik, prints en verrassende details, maar altijd heel draagbaar.

Fabienne Chapot haalt inspiratie uit het verleden; oude films, vintage collector items en iconische vrouwen van vroeger staan centraal in de collecties. Daarbij wordt vakmanschap en ambacht enorm gewaardeerd. Vandaar dat al hun prints in-house met de hand worden gemaakt. Nooit met een computer, altijd met pen of penseel.

Clous Mode heeft een uitgebreide collectie van het merk. Het gaan van een Fabienne Chapot blouse tot aan een Fabienne Chapot dress en nog veel meer!