Geisha (78)

Geisha (78)

Deze van oorsprong Nederlandse retailer Geisha vond het een uitdaging de ultieme pasvorm voor een jeans te vinden. Een denimbroek die goed past, er mooi uit ziet en waar je je goed in voelt. Inmiddels bestaat de collectie naast jeans en denim, ook uit  tops & tshirts, jurken, rokken, jasjes en blouses.

Alle kleding van Geisha wordt gekenmerkt door een zeer hoog draagcomfort, oog voor creatieve details en bovenal een zeer vrouwelijke afwerking. Het modemerk Geisha doet er ook alles aan om voortdurend op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van gebruik van duurzame materialen en de productie hiervan.

Geisha heeft tot doel elk seizoen leuke collecties uit te brengen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een balans tussen speels en vrouwelijk met stijlvolle bloemenprints, comfortabele materialen en fijne breisels. Met het oog op hedendaagse trends, zorgt het stylingteam ervoor dat vrouwen geïnspireerd blijven.

Geisha is voor alle onafhankelijke vrouwen, van elke leeftijd, die zich willen kleden zoals ze zich voelen. Zoals hun motto luidt: “Always dress like it's the best day of your life”.

Voor een mooie Geisha jurk tot aan een perfect zittende Geisha broek kan je terecht bij Clous Mode online of in één van onze filialen. Tot snel!