Josh v (12)

Josh v (12)

Het fashion- en tegenwoordig lifestylelabel JOSH V is opgericht door de Amsterdamse modeontwerpster Josh Veldhuizen. Het Nederlandse modemerk staat bekend om haar elegante collecties, luxueuze signatuur van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen.

JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze collecties die niet kunnen ontbreken in de garderobe van de stijlvolle en zelfbewuste vrouw.

De JOSHV vrouw is op de hoogte van de laatste trends, is zelfverzekerd en ambitieus. Belangrijke eisen voor de JOSH V vrouw is dat de items comfortabel dragen, de kwaliteit hoog is en luxe uitstraalt.

Het vooraanstaand modelabel JOSH V is inmiddels één van de snelst groeiende modemerken van Europa, met een bijzonder chique en exclusieve uitstraling. Dit kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen, de toepassing van prachtige details, de comfortabele pasvorm en tijdloze kleuren. Hierdoor zijn items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar te combineren. Het mixen en matchen kan de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen.

Niet alleen weet ze vrouwen mooi te kleden met haar collectie, ook bereidt ze zich uit tot een life-style merk met onder andere de populaire JOSH V Mascha planner.