Mos Mosh (15)

Mos Mosh (15)

Sinds 2010 maakt het Deense merk MOS MOSH kledingstukken om met passie te worden gedragen, om voor altijd van te houden. De focus van de allereerste collectie van MOS MOSH lag op broeken en jeans. Anno nu zie je dat nog steeds terug, een MOS MOSH jeans is nog steeds een populair item. Alles wat ze ontwerpen, doen ze met liefde in hun hart.

Het modelabel MOS MOSH richt zich op goed passende design kleding van hoge kwaliteit. Vooral ontwerpen die zijn gemaakt met aandacht voor detail en een twist in het achterhoofd.

MOS MOSH heeft er voor gezorgd dat zij niet meer weg te denken zijn in de mode industrie door hun hedendaagse mode zoals luxe jeans en kleermakerskleding. Hun filosofie is te zorgen dat elk kledingstuk perfect is gefabriceerd. MOS MOSH doet dat door zichzelf constant te vernieuwen. Het verrassingselement in hun designs is één van hun sterkste eigenschappen.

De items uit de MOS MOSH collectie kunnen eindeloos gecombineerd worden en is voor ieder wat wils. Combineer een slim fit jeans met een blouse, oversized blazer en een stoere sneaker of hak.