POM Amsterdam (33)

POM Amsterdam (33)

De zussen Liesbeth en Violet Lotgering van POM Amsterdam, maken kwalitatief hoogwaardige kleding en sjaals waarin vrouwen zich prachtig en krachtig voelen. POM Amsterdam maakt fashion items die de vrouwelijkheid benadrukken en waarmee ze een uiting geven aan je ware, kleurrijke zelf: “Dare to be Colourful”.

De collecties van POM Amsterdam bestaan uit elegante en vrouwelijke styles gekenmerkt door contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van natuurlijke en fijne stoffen. De zussen van POM Amsterdam ontwerpen alle prints en items zelf. Achter elke print schuilt een verhaal en is handgeschilderd door Violet.

Creativiteit en ondernemerschap stromen door hun aderen. Ze delen de passie om mooie dingen te maken, zichzelf te blijven uitdagen en anderen te verrassen. POM Amsterdam is dan ook een echt familiebedrijf. De zussen van POM Amsterdam betrekken iedereen van het bedrijf van hun collectie.  

Bij Clous Mode slaag je altijd voor een prachtige POM Amsterdam jurk of één van hun andere leuke items! Houdt ook ons in de gaten voor de POM Amsterdam sale.