Een begrip sinds 1951: Clous Mode

Clous Mode is een modehuis met een authentiek verhaal. Een verhaal van een gepassioneerde familie met een hart voor mode en grote ondernemingsdrift. Nadat Joop Clous in 1947 twee lingeriezaken had geopend (één in Overveen en één in Bloemendaal), bleef het verlangen een damesmodezaak te openen aan hem knagen. Gelukkig diende in 1951 de perfecte kans zich aan toen de winkel Fariek-Ariëns in ’s-Hertogenbosch kon worden overgenomen. Al snel volgde de aankoop van het pand aan de Schapenmarkt te ’s-Hertogenbosch… Clous Mode was ‘geboren’!

In 1981 nam zoon Peter Clous de zaak over van zijn vader. Hij slaagde erin nog meer vestigingen te openen waaronder de vestiging in Eindhoven in 1991 en in Waalwijk in 1999. Met dezelfde insteek als zijn vader, een enorme ondernemingsdrift én gevoel voor mode weet Peter, Clous Mode continue naar grotere hoogtes te brengen.

Naast professionele modeadviseuses heeft Clous ook een speciaal atelier waar jouw aankopen precies op maat worden gemaakt. Deze service zorgt ervoor dat je altijd optimaal tevreden bent met jouw kleding.

Be You. Be Younique. Clous Fashion House