Blog Clous Maart 2021

Als we één mode-les hebben geleerd tijdens lockdown, is het dat persoonlijke stijl niet verdwijnt in moeilijke tijden. Ook al werd het ons vrij makkelijk gemaakt in het afgelopen jaar met geweldige loungewear als de ultieme trend. Na een jaar van comy clothes zijn we bij Clous Mode ook klaar om weer vooruit te kijken naar wat de warmere maanden nog méér voor ons in petto hebben. Helemaal met de vrolijke, nieuwe voorjaarscollecties als die van Gerry Weber, Poools en Taifun. Lees mee!

Ijssalons leken de grote inspiratiebron te zijn voor veel lentecollecties van 2021. Zachte sorbettinten zorgen niet alleen voor instant happy vibes, ze maken je outfit ook een tikkeltje preppy. Van snoeperige vesten en truien tot zoete sjaals of pantalons; deze lente zie je eruit om op te eten!

Grote, vrolijke bloemen of planten, een parade van Hawaiiaanse motieven en andere, soms bijna schilderachtige designs, vormen deze lente een prachtig decor. Geef je zelf de ultieme stemmingsbooster na de lange, donkere lockdowndagen en vrolijk het straatbeeld in een handomdraai op met fleurige broeken, tops, jurken, rokken in de meest geweldige patronen.

Het cappuccino-achtige kleurenpalet dat in de winter al een enorm moment beleefde, blijft het voorjaar nog even. Wissel je spijkerbroek zo nu en dan af met een broek in camel en combineer met een opbeurende print of ga op monochrome chique in meerdere tinten beige en camel.  

Omarm de less is more mentaliteit dit voorjaar in neutrale kleuren en kies voor minimalistisch à la de jaren 90. Denk aan simpele vormen en rustige kleuren, waarin je nog altijd prachtig gekleed voor de dag komt. Goed nieuws daarbij voor degenen onder ons die het grootste deel van een jaar in trainingsbroeken hebben doorgebracht; dit voorjaar dragen we massaal wijde broeken. Combineer met een wijde top in print voor een nostalgische, maar ultra trendy, seventies look of gooi er een logo T-shirt op om in the nineties te blijven.