ALL OUT FOR SUMMER

Na maanden van binnen zitten, mogen we deze zomer naar buiten in sensationele kleuren, die je energie geven als een sterke kop koffie! Rood, fuschia en groen beheersen het modebeeld, maar ook neutrale tonen als kaneel, beige, bruin of zwart zijn zeer geliefd dit seizoen. Welke regenboog aan kleuren de zomer van 2020 allemaal voor jou in petto heeft , lees je hier!

Rood is een van die stemming verbeterende kleuren, waarin iedereen er geweldig uitziet. Opvallend ben je in een all over rode printjurk of rok, terwijl tinten als zachtgeel, lichtblauw en (leger)groen voor verrassend stijlvolle en frisse combinaties zorgen. Op zoek naar een eenvoudigere outfit, kies dan voor de match met denim. 

Groen. Kermit de kikker heeft misschien gezegd dat “het niet gemakkelijk is om groen te zijn,” deze zomer heeft hij het mis! Groen kan een van de mooiste kleuren in je kast zijn. Denk jurken of tops in tropische prints met hints van leger, smaragd en pistache, al dan niet in combinatie met elkaar. 

Blauw. Afgelopen winter wilden we massaal van de Corona blues af, deze zomer willen we ons juist onderdompelen in blauw. Omdat vakanties aan een tropisch of Mediterraans strand misschien nog even op zich laten wachten, hullen we ons dit seizoen in blauwe kleding. Van faded denim tot Delfts- of Koningsblauw; the sky is the limit deze zomer als het op deze kleur aankomt.

Geel. Afgelopen herfst had de kleur geel al een moment. Zo droegen we massaal okergeel, mosterdgeel of kurkuma tinten. De komende tijd gaan we voor een zachtere variant van deze tint als banaan- of boterbloemgeel. Hoewel de kleur opvallend en daardoor misschien moeilijk te combineren lijkt, kun je deze lichtere uitvoering makkelijk mixen en matchen met neutrale basics en bijvoorbeeld dragen met denim, navy blauwe strepen, mint of wit voor een draagbaar, maar toch stijlvol geheel.

Roze. Van babyroze tot bubblegum-tint; beleef de zomer door een roze bril. Het meest trendy ben je in een monochroom ensemble. Dit wil zeggen: Van top tot teen in het roze. Een meer draagbare, dagelijkse manier om roze toe te voegen aan je garderobe is door het te combineren met denim, wit, mint of andere poedertinten. Roze en rood is tevens een favoriete combi, mits je voor een fellere kleur roze gaat.