BACK IN TIME

Deze herfst voert de mode ons langs zijden shawls a la Grace Kelly, slangenprints, cowboy franjes die doen denken aan Daisy Duke en flared broeken. Teveel trends, te weinig tijd? Bij Clous Mode zetten we de belangrijkste voor je op een rij.  

Wilde Westen. Van leuk voor een verkleedfeestje naar officiële trend voor dit najaar; de cowboy look. Dit betekent suède, denim op denim en leren accenten. Vermijd Toy Story ensembles en ga voor één of twee western details in je outfit. Draag bijvoorbeeld de rood geruite pantalon van Taifin in combinatie met een chique, zwarte blouse van YaYa. Giddy up!

Belangrijk. Verwacht deze herfst wederom veel dierenprints, maar dan in warme tinten en met de slangenprint aan kop. Zo staat de donkerrode blouse van Elvira prachtig op een simpele blauwe jeans. Voor een wat eleganter geheel combineer je hem met de zwarte loose fit pantalon van YaYa.
Zeg het met bloemen. Klokmouwen, luchtige stoffen met ruches en boho bloemenprints. De mode tijdens de seventies floreerde en ook aankomend seizoen mag het weer gezien worden. Laat de midi jurk van Tramontana nou perfect bij het dromerige gedachtengoed van dit tijdperk passen.

Oud en Nieuw. Niet bepaald baanbrekend, wel altijd in fashion: de ruit. Van tweed blazers tot plaid pantalons. Deze trend komt en gaat elk jaar weer als eb en vloed. Tip: draag verschillende patronen door elkaar. Of kies voor één item in opvallendere kleuren, zoals de blazer van Frank Walder.

Kleuren. Dit najaar hullen we ons van top tot teen in kleur, waarbij typische herfsttinten plaatsmaken voor rijkere tonen als bougainville roze en burnt orange en dat allemaal gemixt. Denk een okergele Gerry Weber pullover op de paarse Betty Barclay broek of een groene Summum blouse en blauwe pantalon