BLIK VOORUIT

Bij een kersvers jaar horen vanzelfsprekend de beste wensen, voornemens én looks. Heb jij voornemens om ook deze winter weer warm en stijlvol voor de dag te komen, dan ben je bij Clous Mode aan het juiste adres. In the spotlight twee goednieuwe merken die we onlangs aan het assortiment hebben mogen toevoegen, waarmee je deze winter gegarandeerd de show gaat stelen. Benieuwd? Lees dan gauw mee! 

Eleven Wishes. Dit vrolijke, kleurrijke en moderne merk maakt naar eigen zeggen mode voor de zelfverzekerde vrouw, die leeft volgens haar eigen verbeelding. Uiteraard doet ze dat ook in geheel eigen stijl, vrij van conventies of regels en dit komt duidelijk terug in een verrassende collectie, gekenmerkt door expressieve ontwerpen en kleuren, die stuk voor stuk een positief gevoel belichamen. Denk unieke items in geweldige prints, maar ook casual stukken als een klassieke witte blouse. Allemaal voorzien van een moderne twist, waardoor elk kledingstuk een modestatement op zich is.

Due Amanti. Dit Belgische label ontwerpt sprankelende en stijlvolle creaties, welke in hét modeland bij uitstek, Italië, worden vervaardigd. De rijke mix van authentieke items zijn bedoeld voor échte vrouwen met echte vormen, die er niet voor terugdeinzen om hun stralende zelf te laten zien. Hierdoor zijn de ontwerpen op en top vrouwelijk en halen ze in elke vrouw het beste naar boven. Of het nou om een klassieke blazer, elegante pantalon of mooie blouse gaat; in Due Amanti straal je te allen tijde ingetogen klasse uit en laat je tegelijkertijd een onvergetelijke indruk achter. Het label werkt zo min mogelijk met zwart, waardoor je grotendeels kleurrijke ontwerpen kunt verwachten, geschikt voor zowel een kantoordag als een feestelijke avond of casual friday.