CHRISTMAS TIME

Ondanks dat de festiviteiten dit jaar wellicht niet zo uitbundig mogen zijn als in voorgaande jaren, kan het aantrekken van een feestelijke outfit je wél helpen om de boel een beetje op te vrolijken. Je vraagt je misschien af wat je aan moet trekken in de informele setting van je woning? Het antwoord: wat ervoor zorgt dat je in de kerststemming komt. Van feestelijke pailletten items tot pyjama’s met kerstthema; speciaal voor jullie hebben we enkele van de beste outfits uiteen gezet. 

Dress tot the max. Soms heb je maar één item nodig voor een verpletterende indruk. Een jurk of jumpsuit zijn daar hét voorbeeld van. Daarbij zitten ze ook nog eens uiterst comfortabel, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor lange avonden aan tafel of Zoomparty’s tot in de late uurtjes. En over comfortabel gesproken; ook de sweaterdress zit heerlijk en zorgt tegelijkertijd voor een geklede look. Stijl hem af met leuke accessoires als een ketting, sjaal of een paar killer heels. 

In de plooi! Met een menu vol lekkers heeft je outfit natuurlijk baat bij een beetje bewegingsruimte. Gelukkig geven de nieuwste plooirokken uit het assortiment van Clous niet alleen een feestelijke uitstraling, maar helpen ze je ook met gemak deze uitgebreide kerstdiners door, vanwege een elastische tailleband. Draag deze elegante modellen met zacht breigoed, een stijlvolle blouse of glanzende dan wel doorschijnende top en shine bright like a diamond

I’ll be home for Christmas. De kerstdagen aan huis gekluisterd doorbrengen, heeft zo zijn voordelen. Jezelf op de bank installeren in makkelijke loungewear met eten en de afstandsbediening binnen handbereik is daar één van. Gelukkig beleefd het joggingpak een moment deze feestdagen en past het bij nagenoeg alles. Wil je enigszins trendy voor de dag (of buis) komen, ga dan voor een monochroom geheel en houd alle items, van T-shirt en trui tot pantalon, in dezelfde kleuren. 

Fasten your seatbelts. Knusse en gezellige dagen vragen om knusse en gezellige kledingstukken. Een lekkere warme trui of stijlvol vest zijn daarom geen overbodige luxe deze decembermaand. Wil je deze casual items wat extra’s geven, probeer dan eens een riem over je trui of vest. Deze eenvoudige maar effectieve stylingtip zorgt voor zowel voor een mooi silhouet als een verrassend contrast. Voor nóg meer contrast draag je er mooie leren of suède items onder.