DRESS UP!

Omdat de huidige situatie ons vraagt zoveel mogelijk thuis te blijven, is de vraag wat we naar kantoor, dat ene feestje, borrel of die date moeten aantrekken plotseling veranderd in wat we zullen dragen in de keuken, tuin, slaapkamer of woonkamer. Voor sommigen betekent dit eindelijk uitpakken met alles dat voorheen niet gepast was om naar kantoor aan te trekken, terwijl het voor anderen neerkomt op de bovenkant aankleden voor werk en de onderkant voor de bank. Ook wel bekend als ‘conference call dressing.’ Bij Clous zetten we een aantal opties voor je uiteen, die voor elk moment geschikt zijn om een entree in te maken en daarbij ook nog eens uiterst comfortabel zijn. Komen ze!

Ready, sweat, go. Joggingsbroeken waren misschien ooit louter sport gerelateerd of bedoeld om in te loungen thuis, maar dat is niet langer het geval. Tegenwoordig kun je sweats tot één van dé grote voorjaarstrends rekenen en ze er vele malen stijlvoller uit laten zien dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Behandel je joggingsbroek als een jeans of gewone broek en draag er bijvoorbeeld eens een blazer of jas op. Hierdoor zie je er meteen een stuk gekleder uit. Ook pumps en andere soorten hakken geven je look automatisch een boost. Vanuit daar hoef je alleen nog maar een stijlvolle top en de juiste accessoires te kiezen en jouw outfit is af. Wil je de look naar een hoger niveau tillen, kies dan eens voor een model die gemaakt is van een andere stof dan de bekende joggingsstof, zoals gezien in de collecties van Zoso, Monari en Jane Lushka.

Rock your world. Het dragen van een jurk of rok gaat misschien tegen je gevoel in als je gemakkelijk weg kunt komen met een lounge kleding, toch is een jurk dé manier om er verzorgd uit te zien en tegelijkertijd comfortabel genoeg om in weg te kruipen op de bank. Daarbij hebben Tramontana, Geisha en Taifun geweldige modellen in hun collecties die allemaal even draagbaar als stijlvol zijn. Kies voor zachte materialen als jersey of katoen en vermijd stuggere stoffen of te strakzittende naden. Draag stoere boots of gympen onder je jurk als je een boodschap gaat doen en stijl het geheel af met een blazer of biker jasje. Combineer je rok eventueel met een mooi vest of een sweater in een zomerse stof van Monari of Frank Walder