EXEMPLAAR VOOR HET NAJAAR!

Van alle kledingstukken kan de juiste jas je hele outfit als bij toverslag naar een hoger niveau tillen en updaten. Of je jezelf deze herfst nu wilt inbakeren in een behaaglijke teddycoat of je handen liever in de zakken van een puffermodel wilt steken; de mooiste exemplaren voor het najaar vind je uiteraard bij Clous Mode. 

Klassiek. Tijdloos en toch fris, de klassieke mantel van dit seizoen draait helemaal om de ‘twist’. Of het nu gaat om een gedurfde print of elegante accenten als een riem in de taille; onverwachte details staan dit keer centraal. Daarnaast zorgt de ruit in het midden van het soms neutrale kleurenpalet van de herfst wederom voor de nodige opschudding. Een bekende trend die de tand des tijds al herfstseizoenen lang doorstaat. Ga voor sophisticated zwart-wit of pak uit met herfstachtig rood. Deze jas is bij uitstek geschikt om te dragen over een over een maxidress of elegante rok, maar ook op een chique pantalon staat het prachtig. 

Cosy. Hoewel de teddycoat leek op een voorbijgaande trend, is het ontwerp er toch in geslaagd een onmisbaar kledingstuk te worden. Kies voor een model in één van de trendkleuren van dit seizoen als bruin, toffee of beige. Nog zo’n aaibaar item is een jas van (imitatie) bont of een heerlijke wollen mantel. Een kort exemplaar leent zich niet alleen uitstekend voor de herfst, maar zorgt ook voor een stijlvolle en jeugdige look. Speel met verschillende materialen door de modellen bijvoorbeeld te combineren met een leren broek of rok. 

Stoer. Kies een parka met extra dons of shearling op de dagen dat het weer echt guur is. Parka’s zijn meestal gemaakt van dik, waterdicht materiaal en zijn vaak uitgerust een heerlijk warme capuchon, die bescherming biedt tegen de regen. De stijl is perfect voor een casual look en past bijvoorbeeld goed over een comfy sweater met skinny jeans. 

Puffed up. Gewatteerde quiltjassen zijn deze herfst de nieuwe kijk op het klassieke pufferjack. Van ruitvormige en vierkant kussentjes tot een horizontaal patroon van dons; het model houd je niet alleen warm bij koudere temperaturen, maar is ook nog eens helemaal on trend. Ga voor een glimmend model in hip metallic of houdt het klassiek in een minimalistisch design.