SPRING!

Naast alle stormen die over het land razen doen de modetrends voor de lente/zomer 2020 ons ook massaal verlangen naar warmer weer en langere dagen. Zo zien we onder meer heerlijk comfortabele collecties in prachtige lichte, milde kleuren en warme aardetinten bij YaYa voorbijkomen, net als vrolijke, zomerse en lieflijke prints bij Due Amanti en statement pakken bij Beaumont. Allemaal verkrijgbaar bij Clous Mode dus wees er snel bij! 

Een kleur krijgen. Lichtblauw- groen, beige, roze of perzik; om maar een paar van de kleuren te noemen, die we aankomend voorjaar massaal zullen dragen. Wat ze gemeen hebben is een zachte ondertoon, welke de items een comfortabele en cosy uitstraling geeft. Zo oogt de lichtblauwe ‘faded denim’ kleur net zo betrouwbaar als je favoriete jeans, maar geeft het een chique ensemble in combinatie met gedurfde en levendige kleuren. En waar afgelopen voorjaar pistache en limoengroene de straten domineerden, draait het dit keer allemaal om het koele en verfrissende aqua- of mintgroen. Combineer deze toon met roze voor de ultieme voorjaarslook. Of ga voor roze met een meer donkere, rijkere en kruidachtigere variant groen. Ook mooi in combinatie met beige, ecru, grijs of een vrouwelijke perzik dan wel lichte koraal kleur. Laatstgenoemde tint staat overigens ook geweldig op een lichtblauwe jeans. De sky is the limit.

Pakkend. Als er één trend nog immer op volle kracht vooruit gaat, is het wel het pak. En dan het liefst in statement uitvoering. Denk aan een opvallende kleur of voorzien van trendy details. De modellen variëren van wijd uitlopende pijpen, die je benen ellenlang doen lijken tot toelopend bij de enkels. Een ding is zeker; een pak kan het hele jaar door. Denk chique blouse eronder al dan niet met strikkraag of een top in charmante print. Zelfs met een eenvoudig wit shirt of klassieke trui ben je nog altijd ultra modieus. Draag je mooie laarzen onder een flared model en ga voor classy pumps onder een nauwsluitend pantalon. Heb je een dagje vrij, dan doen een paar stoere gympen de truc. Helemaal prachtig ben je met een elegante mantel over het geheel. Inpakken maar!