THE SUN IS OUT!

In tijden als deze hebben we iets nodig om naar uit te kijken, zoals de nieuwste lente- en zomercollecties van Clous Mode. Voor een seizoen, waarin we hopelijk worden beloond voor het binnen blijven, maakt dat we onze huispakken a la minute kunnen inruilen voor luchtige, zomerse pantalons of tops, bloezen, jurken en rokken in vrolijke, frisse kleuren, exotische prints en meer. Wat de trends voor deze zonnige vooruitzichten zijn, lees je hier!

A splash of colour. Is er iets méér zomers dan een tropische print? Hoewel het niet voor het eerst is dat we bij warmere temperaturen terugvallen op de tropen, (denk aan de flamingo, Hawaii, palmbomen of (exotische) bloemen en fruit motieven van een paar seizoenen terug) schiet het kwik deze lente/zomer nog een paar graden extra omhoog en draait het allemaal om de schoonheid van de wildernis. (Donker)groen, levendige tinten als rood, oranje en geel of op jungle geïnspireerde prints, waaronder varens, bladeren en andere flora en fauna, zijn overal.

Au naturel. Off white, crème, beige en bruine tinten alsook warme nuances van grijs worden de dikste vrienden als het op combinaties aankomt dit seizoen. Van kameelbeige tot zandkleuren; in het voorjaar worden deze natuurlijke tinten samen gedragen. De beste investering voor de warmere maanden is dan ook een basic in beige of crème. Bijvoorbeeld een chique broek waarop je een top in zachtblauw, wit, roze, geel, mint of peach draagt.

Black & White. Zwart/wit combinaties zijn hip! Deze minimalistische look is een klassieker op het gebied van mode. Vandaag de dag houd je het simpel door voor een combinatie van twee effen items in deze kleuren te kiezen of door bijvoorbeeld voor een jurk, top of broek in zwart-witte print te gaan. Super classy en altijd gestyled!

Stripes go with everything. Verticale strepen flatteren elk lichaamstype en dat is goed nieuws nu dit patroon dit voorjaar een grote trend is. Combineer ze met horizontale strepen, bloemen of een luipaardprint, maar blijf bij maximaal twee verschillende prints tegelijk.