TIME TO SHINE!

Het is alweer halverwege December! Oftewel: the most wonderful time of the year breekt aan met een scala aan cadeautjes, kerstkaarten, uitnodigingen én een hele rits feestelijke kleding om naar uit te kijken. Bij Clous Mode helpen we je graag aan de meest schitterende items en niet alleen voor jezelf, want met onze cadeaubon kun je dit seizoen ook je familie of vrienden een stralende kerst bezorgen. Merry Christmas! 

Time to shine. Als je ergens tijdens de decembermaand mee uit mag pakken, dan zijn het stoffen met een luxe uitstraling. Denk glans, leer, velvet en glitter. Wel valt ook hier een zekere gematigdheid aan te raden. Leg de focus op één a twee glimmers en combineer deze pronkstukken met je mooiste basics. Zoals bijvoorbeeld dat vrolijke paillettenjasje over je LBD, een swingend fluwelen pak met eenvoudige col of top eronder en een stijlvolle leren of glanzende rok onder een effen blouse of printmodel.

Party o’ clock. Uiteraard hoeft niet alles goud te zijn wat er blinkt tijdens de feestdagen. Ruches, een feestelijke strik, plissé model of smaakvolle pof dan wel klokmouw geven jouw look ook al net dat beetje extra. Zo staat een plooirok geweldig met een dikke warme trui en ben je in een blouse met pofmouw of stikkraag ook de ster van de avond. Een klokmouw kun je ook heel subtiel onder een jasje uit laten komen.

Suit up. Mocht nou blijken dat je te overdressed bent voor de gelegenheid, neem dan een mooie basic blazer mee. Met zo’n extra laagje voorkom je een opgelaten gevoel en daarbij staat het ook nog eens enorm stylish. Helemaal op een wijde pantalon, waarmee een gepolijste, chique look creëert. Ga voor een leren of suède variant over een te gek jumpsuit voor de nodige jingle bell rock.