Retourneren

Via bovenstaande knop, kunt u uw retour digitaal bij ons aanmelden.

Wat zijn de regels voor het retourneren en ruilen?
Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje, voorzien van een ingevuld retourformulier, worden aangeleverd. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik. Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om in onze winkel te retourneren.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden?
De kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Wat is de procedure bij een retour?
Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst af bij het dichtstbij zijn het servicepunt van PostNL of in onze winkel. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven.

Kan ik de bestelling omruilen?
Als u een artikel wilt omruilen, dient u het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuurt u via onze normale retourprocedure terug.

Winkel afspraak maken!Reserveer een datum en tijd om gezellig bij ons te komen winkelen.